A vízi jármű biztosítása

Adatvédelem

Kik vagyunk mi

  • A HoutID.nl címe: Meester Kunstweg 53
    7671 ED Vriezenveen, felelős a személyes adatok ezen adatvédelmi nyilatkozatban szereplő feldolgozásáért.

    Elérhetőség:
    HoutID.nl Master Kunstweg 53
    7671 ED Vriezenveen +31 6 266 623 55

Az általunk feldolgozott személyes adatok

A HoutID.nl azért dolgozza fel az Ön személyes adatait, mert Ön használja szolgáltatásainkat, és/vagy mert ezeket az adatokat saját maga adja meg nekünk. Itt a következőkre kell gondolni:
  • Első és vezetéknév
  • Cím
  • Telefonszám
  • Email
  • IP-cím
  • Információk a weboldalunkon végzett tevékenységeiről
  • Internet böngésző és eszköz típusa
  • bankszámlaszám

Az Ön tevékenységétől függ, hogy ezen adatok mely részeit dolgozzuk fel. Megrendeléskor más információkra van szükségünk, mint egy blog feladásakor.

Speciális és / vagy érzékeny személyes adatok, amelyeket feldolgozunk

Webhelyünkön és / vagy szolgáltatásunkban nem szándékozunk adatokat gyűjteni a 16 évnél fiatalabb webhely látogatóiról. Hacsak nem engedélyezik a szülők vagy gondviselők engedélyét. Azonban nem tudjuk ellenőrizni, hogy a látogató idősebb-e 16-nál. Arra ösztönözzük a szülőket, hogy vegyenek részt gyermekeik online tevékenységében annak érdekében, hogy megakadályozzák a gyermekek szülői beleegyezése nélkül gyűjtött adatait. Ha meg vagy győződve arról, hogy kiskorú személyes adatait gyűjtöttük be az engedély nélkül, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba info@houtid.nl, akkor töröljük ezt az információt.

Milyen célokra és milyen alapon dolgozzuk fel a személyes adatokat
A Houtid.nl az Ön személyes adatait a következő célokra kezeli:
– hogy lehessen rendelni
– rendelése kézbesítésére
– hírlevél küldése, ha regisztrált rá
– a fiókom oldalán
– az online levelezőlapon
– vélemény közzététele
– projekt közzététele
– válaszoljon nyilvános bejegyzésekre vagy kommentálja azokat

Automatizált döntéshozatal
A Houtid.nl nem hoz automatizált feldolgozáson alapuló döntéseket olyan ügyekben, amelyek (jelentős) következményekkel járhatnak az emberek számára. Ez olyan döntésekre vonatkozik, amelyeket számítógépes programok vagy rendszerek hoznak meg személy (például a Houtid.nl alkalmazottja) bevonása nélkül.

Mennyi ideig tároljuk a személyes adatokat

Minden személyes adatot az utolsó kapcsolatfelvételtől számított legfeljebb 1 évig tárolunk. Ez az esetleges garanciális igényekkel kapcsolatos.
a cookie-k adatait legfeljebb 6 hónapig tároljuk

Személyes adatok megosztása harmadik felekkel

A Houtid.nl a következő cégeket használja:
- Google; Google Analytics, az alapvető adatok anonim gyűjtésére, hogy esetlegesen javítsa a webhelyünkön tapasztalt élményt. 
– Hotjar; A Hotjar névtelen adatokat gyűjt, hogy a Houtid.nl-t olyan információkkal láthassa el, amelyek segítségével jobban személyre szabhatja a webhelyet a látogatók számára. A Hotjar adatvédelmi nyilatkozatát ezen keresztül találja meg link kattintani.
– Antagonista; tárhelyszolgáltató, itt az Ön adatai egy biztonságos adatbázisban tárolódnak. Az Antagonist adatvédelmi szabályzatához a következőket teheti: link kattintson. A fiók létrehozása után módosíthatja és törölheti adatait a Houtid.nl webhelyen keresztül.
– postai csimpánz; hírlevél szolgáltató olyan levelező kampányok feldolgozásához, amelyekre Ön feliratkozott
– Mollie; a fizetés feldolgozásához
– Paypal; a fizetés feldolgozásához
– Klarna; a fizetés feldolgozásához
Mindezeket a cégeket a Houtid.nl gondossággal és az Ön biztonságával mindenek előtt választotta ki. Az adatvédelmi nyilatkozatok és az általános szerződési feltételek ezeknek a cégeknek a weboldalain megtalálhatók, amelyek révén Ön, mint vásárló, látogató közvetett védelmet élvez az AVG, GDPR irányelvek szerint. A Houtid.nl továbbra is felelős az Ön adataiért, és egyben az első kapcsolatfelvételi pont is, amikor az adatok módosításáról vagy teljes törléséről van szó. Jelentkezzen be a saját fiók vagy tegyen jelentést levél.

Cookie-k vagy hasonló technikák, amelyeket használunk

A Houtid.nl funkcionális, analitikai és nyomkövető sütiket használ. A süti egy kis szöveges fájl, amely az Ön számítógépének, táblagépének vagy okostelefonjának böngészőjében tárolódik, amikor először látogatja meg ezt a webhelyet. A Houtid.nl pusztán technikai funkcionalitású cookie-kat használ. Ezek biztosítják a webhely megfelelő működését, és például azt, hogy emlékezzenek az Ön által preferált beállításokra. Ezeket a sütiket a weboldal megfelelő működéséhez és optimalizálásához is használják. Ezenkívül cookie-kat helyezünk el, amelyek nyomon követik az Ön szörfözési viselkedését, hogy személyre szabott tartalmat és hirdetéseket kínálhassunk.

Weboldalunk első látogatása alkalmával már tájékoztattuk Önt ezekről a sütikről, és engedélyét kértük ezek elhelyezéséhez.

Leiratkozhat a cookie-król, ha úgy állítja be internetes böngészőjét, hogy az többé ne tároljon cookie-kat. Ezenkívül törölheti az összes korábban tárolt információt a böngésző beállításaiban. Annak érdekében, hogy a webhely látogatói jobban szabályozhassák adataikat a Google Analytics által, a Google kifejlesztette a Google Analytics Opt-out Browser Add-on-t. A bővítmény kommunikál a Google Analytics JavaScript-kóddal (ga.js), jelezve, hogy a webhelylátogatással kapcsolatos információkat nem szabad elküldeni a Google Analytics számára. Ezt a kiegészítőt itt találja: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout? hl=nl

A magyarázatért lásd: https://veiliginternetten.nl/themes/s Helyzet / sütik-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee /

Adatainak megtekintése, módosítása vagy törlése

Önnek jogában áll személyes adatait megtekinteni, javítani vagy törölni. Ezt saját maga is megteheti fiókja személyes beállításaiban. Ezen túlmenően Önnek jogában áll visszavonni az adatkezeléshez adott hozzájárulását, vagy tiltakozni személyes adatainak társaságunk általi kezelése ellen, valamint joga van az adathordozhatósághoz. Ez azt jelenti, hogy kérelmet nyújthat be számunkra, hogy az Önről számítógépes fájlban tárolt személyes adatait elküldjük Önnek vagy az Ön által említett más szervezetnek.

Ha élni kíván tiltakozási és/vagy adathordozhatósági jogával, vagy egyéb kérdése/ észrevétele van az adatkezeléssel kapcsolatban, kérjük, küldje el meghatározott kérelmét az info@houtid.nl.

Annak biztosítása érdekében, hogy a hozzáférési kérelmet Ön nyújtotta be, kérjük, hogy a kérelemhez csatolja személyazonosságát igazoló okmányának másolatát. Tegye feketére az útlevélfotóját, az MRZ-t (géppel olvasható zóna, az útlevél alján a számokat tartalmazó csík), az útlevélszámot és az állampolgári szolgáltatási számot (BSN) fekete színben. Ez az Ön személyes adatainak védelme érdekében történik. A Houtid.nl a lehető leghamarabb, de minden esetben négy héten belül válaszol kérésére.

A Houtid.nl arra is szeretne felhívni a figyelmet, hogy Önnek lehetősége van panaszt benyújtani a nemzeti felügyeleti hatósághoz, a holland adatvédelmi hatósághoz. Ezt a következő linken teheti meg: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hogyan védjük a személyes adatokat?
A Houtid.nl komolyan veszi az Ön adatainak védelmét, és megteszi a megfelelő intézkedéseket a visszaélés, az elvesztés, a jogosulatlan hozzáférés, a nem kívánt nyilvánosságra hozatal és a jogosulatlan változtatások megelőzése érdekében. Ha úgy érzi, hogy adatai nincsenek megfelelően védve, vagy visszaélésre utaló jelek vannak, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, vagy a telefonszámon info@houtid.nl
Miért tárolja a Houtid.nl az Ön adatait:
- Fizetés kezelése
– Hírlevelünk és/vagy reklámfüzetünk elküldése
– Hogy felhívhassuk vagy e-mailt küldhessünk Önnek, ha ez szükséges szolgáltatásaink teljesítéséhez
– Lehetőséget kínál fiók létrehozására
– Áruk és szolgáltatások szállítása Önnek
– Megjegyzés/bejegyzés/vélemény közzétételéhez

Az alábbi megőrzési időszakokat használjuk az alábbi személyes adatok (kategóriák) tekintetében:
rendelés 
Személyes adatok > 1 év > garanciával kapcsolatban
Elemző sütik
IP cím, böngésző adatok, rendszer és egyéb technikai adatok > 6 hónap > a weboldal élményének javítása kapcsán
Személyes adatok hírlevél > leiratkozásig 

A Houtid.nl nem adja el az Ön adatait harmadik félnek, és csak akkor adja át, ha ez az Önnel kötött megállapodásunk teljesítéséhez vagy egy jogi kötelezettség teljesítéséhez szükséges. Adatfeldolgozói szerződést kötünk az Ön adatait a nevünkben feldolgozó cégekkel, hogy biztosítsuk adatai azonos szintű biztonságát és bizalmas kezelését. A Houtid.nl továbbra is felelős ezekért a feldolgozási műveletekért.
A Houtid.nl elemzi az Ön viselkedését a webhelyen annak érdekében, hogy javítsa a webhelyet, és hogy a termékek és szolgáltatások körét az Ön preferenciáihoz igazítsa. 
A Houtid.nl személyes adatokat is feldolgoz, ha erre jogszabály kötelez bennünket, például olyan adatokat, amelyekre szükségünk van az adóbevallásunkhoz. A Houtid.nl nem tárolja tovább az Ön személyes adatait, mint amennyi az adatok gyűjtésének céljainak megvalósításához feltétlenül szükséges. 

Ügyfélszolgálat
Információ

Maradjunk kapcsolatban


Az utolsó HoutID-hez készült. Minden jog fenntartva.